Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

★ NEW ALBUM► Psycho - Δύσκολοι Καιροί ★

Ο Psycho από τα Χανιά της Κρήτης μας παρουσιάζει το album του με τίτλο "Δύσκολοι Καιροί". Οι στίχοι και τα scratch είναι από τον Psycho, ενώ τα beat και τις μίξεις, τις ανέλαβε ο Διχασμένος. Τέλος τα εξώφυλλα τα επιμελήθηκε ο Odieone.


To album, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν, μέσα από το παρακάτω σύνδεσμο.


Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

★ NEW VIDEOCLIP► Neon - Με τον τρόπο μου ★


O Neon από B-Muzic μας παρουσιάζει το καινούργιο του Videoclip στο κομμάτι με τίτλο "Με τον τρόπο μου" από την YouUp Productions. Η μουσική είναι γραμμένη από τον Cisco Kid και οι στίχοι από τον Neon. Μπορείτε να δείτε το videoclip μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο.

★ NEW ► Tiny Jackal - Τοίχοι ★

O Tiny Jackal, από Fullface μας δίνει ένα νέο ακυκλοφόρητο κομμάτι με τίτλο "Τοίχοι". Το beat είναι από το Ιnstrumental: TonyMahoney - No Sleep, οι στίχοι είναι γραμμένοι από τον Tiny Jackal, καθώς η ηχογράφηση έγινε από τον 2usProject. Καλή ακρόαση!!

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

★ NEW ► Ραψωδός Φιλόλογος - Πρώιμα ★

Ο Ραψωδός Φιλόλογος, ραπάρει "Πρώιμα" πάνω σε παραγωγή του Malki, για την συλλογή του με τίτλο "Malki Beats", μια συλλογή που περιέχει: ΤΝΤ, Andri J, Μόνιμος Κάτοικος, Texas και άλλους.
Οι στίχοι είναι γραμμένοι από τον Ραψωδό Φιλόλογο ενώ η μίξη και το mastering του κομματιού έγιναν από τον Loop (Ορθολογιστές).

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

★ NEW VIDEOCLIP ► Δ.Μ - Κρίση (ft. Tiny Jackal, Killah P) ★

Ο Δημήτρης Μετζέλος, σε συνεργασία με τον Tiny Jackal και τον Killah-P, μας παρουσιάζουν την σημερινή "ελληνική" Κρίση, όπως την βιώνουν εκείνοι, μέσα από ένα videoclip σε σκηνοθεσία Άρη Κουλαίδη. Την μουσική του κομματιού την έγραψε ο Tiny, ενώ η μίξη έγινε από τον Πρύτανη. 
Λοιπόν... Κρίση - Πτύση - Στυση

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

★ NEW VIDEOCLIP ► Phyrosun - Έτοιμος ★

Ο Phyrosun, πιο έτοιμος από ποτέ κυκλοφορεί το νέο του κομμάτι-videoclip με τίτλο "Έτοιμος", από την Blaze Productions και σε σκηνοθεσία Ανδρέα Κοτζαμάνη (Μελωδός). Οι στίχοι είναι γραμέννοι από τον Phyro... ενώ η παραγωγή από Cenobite. Στα scratches ποιος αλλός; Μα φυσικά ο QB Mix!!!
Μπορείτε να δείτε το βιντεοκλίπ μέσω του παρακάτω Link:

★ NEW ► Ανεξέλεγκτος - Δικαιολογίες ★

Ο Ανεξέλεγκτος από τους Σύνδρομο Flow, κυκλοφορεί το πρώτο του solo κομμάτι με τίτλο Δικαιολογίες, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο ανερχόμενο LP του με τίτλο "Από το μηδέν". Οι στίχοι και η μουσική του κομματιού είναι γραμμένοι από τον Ανεξέλεγκτο, καθώς η μίξη και η ηχογράφηση έγινε στο Resurrection studio. Μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι από το παρακάτω Link:

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

★ NEW ► Fullface - Από το Full μέχρι το Face ★

Άλλο ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι από τους Fullface με τίτλο "Από το Full μέχρι το Face".
To beat είναι του Strop, ενώ η ηχογράφηση και η μίξη έγινε από τον Cenobite.