Σάββατο 26 Μαΐου 2012

★NEW ► Sifu Versus - Είμαι θρύλος ★


Ο Sifu Versus, επιστρέφει με το νέο του e-Single "Είμαι Θρύλος" το οποίο περιέχει το ομώνυμο κομμάτι σε 3 διαφορετικές version. Οι στίχοι και οι παραγωγή είναι του Sifu Versus, στα scratches ο Sparky T, ενώ στην μίξη και στην ηχοληψία ο Sinis Kamikazee και ο Dj Stigma. Το e-single, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν μέσα από το παρακάτω σύνδεσμο:


Καθώς μπορείτε να το παρακολουθήσετε και μέσω Youtube από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

★NEW VIDEOCLIP► Still & Xatzi (ΑΠΕΧΕΙΣ) - Μέρα Νύχτα ★


Οι Still & Xatzi από Απέχεις κυκλοφόρουν το videoclip του κομματιού <<Μέρα Νύχτα>> από το  album τους με τίτλο: <<ΑΝΤΙΘΕΤΑ>>. Την επιμέλεια του video clip ανέλαβε ο Αλέξανδρος Μέλης, ενώ η παραγωγή του κομματιού είναι από τον Cisco Kid (B-Muzic).


                                       ► Δες το videoclip! 

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

★NEW VIDEOCLIP► Tus - Αν με κράζεις πίσω από το pc σου★


Ο Tus μαζί με Cenobite μας παρουσιάζουν το νέο τους κομμάτι με τίτλο "Αν με κράζεις πίσω από το pc σου". Στους στίχους ο Tus, στην παραγωγή ο Cenobite και τo videoclip το επιμελήθηκαν οι: Ειρήνη Κουμαρέλη και ο Κώστας Δημητρακόπουλος [Blue Team Productions]. Μπορείτε να δείτε το videoclip μέσω Youtube από τον παρακάτω σύνδεσμο:


Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

★ NEW► TNT (Ορθολογιστές) - Δημοκρατία (remix) ★


O TNT από Ορθολογιστές, μας παρουσιάζει την Δημοκρατιά, όπως την βλέπει με τα δικά του μάτια. To remix και το beat είναι του Oxgn. Μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι μέσω Youtube από τον παρακάτω σύνδεσμο...


★ NEW► Tiny Jackal - Όνειρα ★


Άλλο ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι από τον Tiny Jackal με τίτλο "Όνειρα". Το beat είναι του Θανάσιμου, οι στίχοι είναι από τον Τiny ενώ η ηχογράφηση και η μίξη του κομματιού είναι από την 18120 prod. Καλή ακρόαση!!!

★ NEW ► Κρόνος - Θέλω (ft. Bis) ★


Ο Κρόνος από Θεσααλονική, μόλις κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι με τίτλο "Θέλω", ένα κομμάτι που μιλάει για το χάλι που επικρατεί στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Το κομμάτι το γράψανε ο Κρόνος και o Εμπριστής a.k.a Bis από (Attackes Raps) όπου συμμετέχει. Η παραγωγή είναι από τον Δημήτρη [DOLO] Τορνίκη. Μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι μέσω Youtube στον παρακάτω σύνδεσμο...



Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

★ NEW VIDEOCLIP► Shadow Knight - Intro ★

O Shadow Knight από Blackout μας παρουσιάζει το καινούργιο του videoclip με τίτλο "Intro" γυρισμένο στην Ελευσίνα. Το videoclip επιμελήθηκε ο Αντρέας Κοτζαμάνης (Μελωδός).


★ NEW ALBUM► Νικόλας (Razastarr) - Πολιτικοί Στοχασμοί★

Ο Νικόλας (από Razastarr) μας παρουσιάζει το νέο του EP με τίτλο "Πολιτικοί Στοχασμοί 2012".
Τη μουσική των κομματιών, γράψανε ο RSN (από Dagobah System), αλλά και ο ίδιος ο Νικόλας. 
Οι στίχοι είναι εξ ολοκλήρου του Νικόλα, εκτός του κομματιού "Ψυχή Φορτωμένη" που έγραψε και ο Κανένας, όπου και συμμετέχει. Η μίξη και το master έγιναν από τον RSN, ενώ το γραφιστικό μέρος του δίσκου το επιμελήθηκε ο Βασίλης Ζαφειρίδης. Το EP είναι διαθέσιμο για free downloading μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο:


Ενώ μπορείτε να ακούσετε και τα κομμάτια μέσω Youtube:








Μία δουλειά που πραγματικά αξίζει να την κατεβάσετε και δεν πρέπει να λείπει από κανενός το Pc.

★ NEW PROMO► Ταυτισμένος Λάθος - Απλά κι ωραία ★


Ο Ταφ Λάθος , κυκλοφορεί ένα promo κομμάτι από το επερχόμενο album του με τίτλο: "Μόνο με χρώμα". To κομμάτι λέγεται "Απλά κι ωραία" !!! Καλή ακρόαση...


► Δες το video

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

★ NEW PROMO► Νεκρικό Γέλιο - Πρώτη Δόση ★

Ο Νεκρικό Γέλιο κυκλοφορεί ένα promo track από το ανερχόμενο Mixtape του σε συνεργασία με τον Rabidus. Ο τίτλος του κομματιού.... Πρώτη Δόση!!! Καλή ακρόαση....


★ NEW► Άγνωστοι Ορίζοντες - Όπου έχει δούλους ★


Οι Άγνωστοι Ορίζοντες, μας παρουσιάζουν το καινούργιο τους κομμάτι με τίτλο "Όπου έχει δούλους" σε συμμετοχή με UnknownArtist. Τα Lyrics είναι γραμμένα από τους: Εξέχων, Μόναξ και  UnknownArtist, ενώ η Παραγωγή είναι του Μόναξ. Καλή ακρόαση!!!


Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

★ NEW► Λόγος Γένεσις - Τι να λέμε ★

Οι Λόγος Γένεσις μας παρουσιάζουν το νέο τους κομμάτι με τίτλο "Τι να λέμε".  Στα ραπς οι: Τολμών και Ιθύνων Νους, ενώ η παραγωγή είναι του Ιθύνων. Το κομμάτι μπορείτε να το ακούσετε μέσω Youtube αλλά και να το κατεβάσετε free μέσα από το παρακάτω σύνδεσμο...


Τρίτη 1 Μαΐου 2012

★ NEW► Δίδυμος - I'm Burnin (feat. Εκκωφαντικός) ★


Ο Δίδυμος μαζί με τον Εκκωφαντικό από Caldera, μας παρουσιάζουν το "I'm Burnin" από το project τους με τίτλο "Sampleville". Η μουσική είναι του Δίδυμου, ενώ την μίξη την έκανε ο Εκκωφαντικός.