Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

★ NEW► Ανεξέλεγκτος - Πολλά Προβλήματα (feat. Στέλλα)★






Ο Ανεξέλεγκτος (από Σύνδρομο Flow), κυκλοφορεί το νέο του κομμάτι με τίτλο "Πολλά Προβλήματα". Στο κομμάτι συμμετέχει η Στέλλα, ενώ οι στίχοι και το beat είναι από τον Ανεξέλεγκτο. Η ηχογράφηση, η μίξη, αλλά και το mastering του τραγουδιού, έγινε στο Resurrection Studio. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το κομμάτι μέσω Youtube από τον παρακάτω σύνδεσμο:


Αλλά και να το κατεβάσετε δωρεάν σε Mp3 από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

★ NEW VIDEOCLIP► Δημήτρης Μετζέλος - Σαλόνικα (feat. 12ος Πίθηκος)


Ο Δημήτρης Μετζέλος,  κυκλοφορεί το καινούργιο του videoclip με τίτλο "Σαλόνικα", ένα κομμάτι που θα συμπεριλαμβάνεται στην καινούργια δουλειά του Δ.Μ. Στο κομμάτι συμμετέχει ο 12ος Πίθηκος, ή παραγωγή είναι από τον Tyler (Pro Sinnerz), ενώ την μίξη επιμελήθηκε ο Πρύτανης.  Η ηχογράφηση του Track, έγινε από την Dope Mix Studios, ενώ την σκηνοθεσία του videoclip ανέλαβαν οι Μάνος Κουντούρης και Κωνσταντίνος Σιδηράς. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το καινούργιο videoclip του Δ.Μ. Μέσω Youtube από το παρακάτω Link:



Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

★ NEW ALBUM► Caldera - Από την Θαντέρα ★


Οι Caldera κυκλοφόρησαν το νέο τους LP, μια δουλειά που αποτελείτε από 9 κομμάτια και μια εισαγωγή... Το αlbum έχει τίτλο "Από την Θαντέρα". Τους στίχους έγραψαν οι Τzo-Εκκωφαντικός, οι παραγωγές είναι από Norme και DJ Ever B, ενώ την μίξη επιμελήθηκε ο Έκκω!!!


Tracklist:

01: Intro
02: Κάνω Εντύπωση
03: Πολιτικών Καρκίνων
04: Από την Θαντέρα
05: Πονοκέφαλος
06: Ένα Όνειρο
07: Μειονότητα
08: Ντεπόν
09: Πρόθεση
10: Όλα είναι γραμμένα

Μπορείτε να κατεβάστε δωρεάν το νέο album των Caldera, μέσω του hiphopmusical.eu μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο:





Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

★ NEW ALBUM► Ταυτισμένος Λάθος - Μόνο με χρώμα ★


Ο Ταυτισμένος Λάθος, κυκλοφόρησε την καινούργια solo δουλειά του, ένα LP με τίτλο "Μόνο με χρώμα". To album, έχει κυκλοφορήσει διαδικτυακά, αλλά 3 κομμάτια από αυτό δεν έχουν ανεβεί στο διαδίκτυο... Όλα τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν στο BASHMENTstudio της Ηλιούπολης. Την  ηχογράφηση, την επεξεργασία και μίξη του ήχου ανέλαβαν ο  Γιάννης Γαργαλάκος, Παναγιώτης Κυριακού (Ταυτισμένος Λάθος) και Άρης Αζιλαζιάν (RSN). Το Mastering το έκανε ο Loop (Ορθολογιστές)ενώ την επιμέλεια παραγωγής, ο Ταυτισμένος Λάθος.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα κομμάτια από το LP του Ταφ. Λάθος, μέσω Youtube από τα παρακάτω link:









Στη διαδικτυακή κυκλοφορία δεν περιέχονται 3 κομμάτια τα οποία θα βρίσκονται στο ολοκληρωμένο album, που θα διατίθεται προς πώληση στα lives του Ταφ Λάθος και κατόπιν παραγγελίας στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

taftismenoslathostv@yahoo.gr
deppy.pim@gmail.com
djmicro_showrespectcrew@hotmail.com
www.facebook.com/taftismenoslathos