Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

★ NEW► Phyrosun - Ώρα για δράση (feat. Neon) ★


O Phyro κυκλοφορεί το νέο του κομμάτι σε συνεργασία με τον Neon, με τίτλο "Ώρα Για Δράση". Η παραγωγή ανήκει στον Cisco Kid, ενώ στα scratch συναντάμε τον QB Mix. Μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι μέσω Youtube από το παρακάτω Link:


Καθώς και να το κατεβάσετε δωρεάν σε mp3 από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

★ NEW ALBUM► Intifada - Cthulhu nation ★


Οι Intifada, μόλις κυκλοφόρησαν την δεύτερη δουλειά τους, ένα mixtape με τίτλο Cthulhu Nation, όπου περιέχει 10 tracks. Στα raps, οι Σίφουνας, N-arrow και Μορφέας, ενώ στα scratches, συναντάμε τους Cenobite και Dj Differ. 


Tracklist:

 01: Επανένωση
02: Δ.Ν.Τ. (Δεν Νιώθω Τίποτα)
03: Έχω Μάθει
04: Το Πείραμα
05: Το Κροκοδειλάκι
06: Ένα Βήμα Πρίν την πτώση
07: Χρυσά Αυγά
08: Ying Yang
09: Τυχαία Γροθόγραμμα
10: Η Σιωπή των Αμνών


Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Mixtape των Intifada από το παρακάτω Link:

★ NEW► One Project - Promo Track ★


O Κρόνος και ο Dolo (One Project) Στα πλαίσια του project που ετοιμάζουνε, κυκλοφόρησαν το πρώτο promo κομμάτι του δίσκου. Οι στίχοι είναι του Κρόνου, ενώ το beat του Dolo. Η ηχογράφηση και η μίξη έγινε από την Afo [[Wolvez Clan] - New School Studio]. Μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι από το παρακάτω Link: 

★ NEW VIDEOCLIP► Μόνιμος Κάτοικος - Μια στιγμή ★


Ο Μόνιμος Κάτοικος, μας παρουσιάζει το καινούργιο του videoclip-animation, με τίτλο "Μια στιγμή". Τους στίχους και την μουσική του τραγουδιού, έγραψε ο ίδιος, ενώ η μίξη και το mastering, έγινε από την E'n'D Productions. Η επεξεργασία του videoclip, έγινε από την Animad (www.animad.gr). Μπορείτε να παρακολουθήσετε το videoclip του Μόνιμου Κάτοικου μέσω Youtube, από τον παρακάτω σύνδεσμο: 


Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

★ NEW VIDEOCLIP► Mr. Emor (6ΑΡΙΑ) - Διπλά Υπογραμμισμένο feat. Dios Los ★


O Mr. Emor (από 6αρια) κυκλοφορέι το νέο του videoclip με τίτλο "Διπλά Υπογραμμισμένο". Το track ανήκει στο album "6 μέρες" και συμμετέχει ο Dios Los. Τα lyrics του κομματιού, γράφηκαν από τους Mr. Emor, Dios Los, ενώ το beat είναι από την Fat Lady Beats. Την παραγωγή του videoclip επιμελήθηκε η 90works (Γιώργος Κεφαλάς, Κωνσταντίνος Κίλαρης), ενώ στην σκηνοθεσία του συναντάμε τον Παναγιώτη Βασιλείου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το videoclip μέσω Youtube από το παρακάτω Link:




Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

★ NEW ALBUM► Λόγος Απειλή - Origami ★

 
Ο Ολοκαίνουργιος δίσκος του Λόγου Απειλή, μόλις κυκλοφορήσε. Ο τίτλος αυτού "Origami", και πρόκειται για μια δουλειά που περιέχει 18 κομμάτια και όπου συναντάμε συμμετοχές από: 
Freestyle (The Arsonistis), Ταφ. Λάθος, Dj Sparky-T, Dogmother, Still&Xatzi, Sadomas, Dj X-Lib και άλλους πολλούς.


Παρακάτω θα δείτε το Tracklist και πατώντας στο κάθε κομμάτι θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω Youtube: 

01: Intro 


Παράλληλα μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Οrigami μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

★ NEW►Tiny Jackal - Ένα Καλημέρα (feat. Μόνιμος Κάτοικος)★


 Άλλο ένα ακυκλοφόρητο track από τον Tiny Jackal. Το κομμάτι λέγεται "Ένα Καλημέρα" και συμμετέχει ο Μόνιμος Κάτοικος. Τα lyrics είναι των ίδιων, ενώ το instrumental είναι από Thomax #1 - Crystal Stair Remix και στα scratch, o Dj Twelve. Η ηχογράσηση και η μίξη του κομματιού έγινε στο 18120 dbeez.

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι μέσω Youtube από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

★ NEW VIDEOCLIP► Λόγος Απειλή - Δεν ★



Ο Λόγος Απειλή, κυκλοφορεί το καινούργιο του κομμάτι-videoclip, με τίτλο "Δεν", από τον αναμενόμενο δίσκο του "Origami" που θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου. Τα lyrics, είναι του Λόγου Απειλή, ενώ την παραγωγή επιμελήθηκε ο DJ X-lib (City BloxX). Την σκηνοθεσία του videoclip, ανέλαβε ο Αλέξανδρος Μέλης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το καινούργιο videoclip του Λόγου Απειλή μέσα από το από το παρακάτω Link:

★ NEW► Tzo (Caldera) - Θέλω να ζήσω γιατί είμαι παιδί (feat. Αφροδίτη)


O Tzo (από Caldera) μας παρουσιάζει το νέο του κομμάτι με τίτλο "Θέλω να ζήσω γιατί είμαι παιδί". Στο κομμάτι συμμετέχει η Αφροδίτη η οποία είναι μόλις 7 χρονών. Τους στίχους του κομματιού τους έγραψε ο Tzo, ενώ την παραγωγή και την μίξη του track, ανέλαβε ο Γιάννης Dee. 
Mπορείτε να ακούσετε το κομμάτι μέσω Youtube, από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

★ NEW► Τραγικός Είρωνας - Άλλος Εγώ (ft. Μόνιμος Κάτοικος)


Ο Τραγικός Είρωνας, κυκλοφορεί ένα νέο κομμάτι του από το album The End, σε συνεργασία με τον Μόνιμο Κάτοικο. Το κομμάτι λέγεται "Άλλος Εγώ" και την παραγωγή και την μίξη, επιμελήθηκε ο Sylon. Mπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο κομμάτι του Τραγικού Είρωνα μέσω Youtube, από τον παρακάτω σύνδεσμο: