Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

★ NEW VIDEOCLIP► 12ος Πίθηκος - Ο Μαχητής ★


Ο Δωδέκατος Πίθηκος, μας παρουσιάζει το καινούργιο του videoclip από το ανερχόμενο album του με τίτλο "12". Το κομμάτι λέγεται "Ο Μαχητής", στους στίχους και στην ερμηνεία ο 12ος, παραγωγή από Dope Beat Studios, σκηνοθεσία του videoclip sixtwelve, επιμέλεια video Knock Out Records. Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Κατρακαλίδη, βοηθός παραγωγής: Κατσουλάκης Γιώργος
Φωτισμός: Κυριάκος Νοχουτίδης


★ NEW► Anser & Eversor - Οι άνρθωποι στα χρόνια μας ★

Ο Anser (από Flowjob), σε συνεργασία με τον Eversor, μας παρουσιάζουν το "Οι άνθρωποι στα χρόνια μας" , ένα κομμάτι που συμπεριλαμβάνετε στο Mixtape "THHF 2012", αλλά θα βρίσκετε και στο ανερχόμενο LP του Anser με τίτλο "Flow Royal".


★NEW VIDEOCLIP► Fullface - Κάπου Εδώ ★


Οι Fullface, κυκλοφόρησαν το videoclip του κομματιού "Κάπου εδω", λίγο πρίν την κυκλοφορία του "Φτου κι απ'την αρχή". Οι στίχοι και η ερμηνεία ανήκουν στους Tiny Jackal & Iratus,  
το beat είναι του Fise ενώ τα scratch του Dj Twelve.  
Η σκηνοθεσία του videoclip έγινε από την Blaze Productions.


Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

★ NEW ALBUM► Στίχοιμα - Μηχανές ★



Μετά από τέσσερα χρόνια αναμονής οι Στίχοιμα κυκολοφορούν το τέταρτο και πολυσυζητημένο album τους με τίτλο "Μηχανές". Παραγωγικά η όλη δουλειά είναι σχεδόν εξολοκλήρου της Μαρίνας, ενώ οι στίχοι και η ερμηνεία ανήκουν στον XPlicit. H ηχοληψία του album έγινε από τον ALX (396 Rainlab), ενώ η μίξη από τον Dj Technician (ΗΧΟΤΡΟΝ). Το master, ανέλαβαν ο Γιάννης Χριστοδουλάτος και ο Γιώργος Χάλαρης. Στο artwork και στην επιμέλεια παραγωγής η Κατερίνα Χαδούλου (TONES1).

Tracklist:

01. ΑΡΧΗ
02. ΜΗΧΑΝΕΣ
03. ΠΑΤΡΙΔΑ
04. ΔΑΙΜΟΝΑΣ
05. ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ
06. ΕΔΩ ΑΘΗΝΑ
07. ΓΡΑΝΑΖΙ
08. ΕΙΜΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ
09. ΔΙΚΟ ΜΟΥ
10. Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ
11. Ο ΤΟΙΧΟΣ
12. ΓΕΝΙΑ ΜΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
13. ΝΙΩΣΕ ΜΑΣ
14. ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ
15. ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ
16. ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ
17. ΒΙΑ
18. ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ
19. ΑΝΘΡΩΠΟΙ
20. ΤΕΛΟΣ


Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το album "ΜΗΧΑΝΕΣ" από τον παρακάτω σύνδεσμο:


Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

★NEW VIDEOCLIP►Άγνωστος Χειμώνας - Μια γεύση Χειμώνα★

Ο Άγνωστος Χειμώνας, κυκλοφορεί το καινούργιο του videoclip στο κομμάτι "Μια Γεύση Χειμώνα". Το κομμάτι ανήκει στο album "Μετάβαση" και οι στίχοι και η ερμηνεία του ανήκει στον ίδιο. Η παραγωγή είναι του Loopa και η σκηνοθεσία του videoclip έγινε από την Cinematography.




★ NEW► Johnny Boy - Σκέψεις ★


Ο Johnny Boy (από Worms) κυκλοφορεί το καινούργιο του track με τίτλο "Σκέψεις". Σε στίχους και ερμηνεία δική του, μουσική, παραγωγή και μείξη από Loud.


Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

★ NEW ALBUM► Ρεαλιστής (Ρυθμοδότες) - Εντός & εκτός ★


Ο Ρεαλιστής (από Ρυθμοδότες) κυκλοφορεί το καινούργιο του solo album με τίτλο "Εντός & Εκτός", μιά δουλειά που περιέχει 13 tracks σε παραγωγές των ίδιων και συμμετοχή σε δύο κομμάτια από Μόνιμο Κάτοικο. 


Οι Ρυθμοδότες είναι ένα συγκρότημα από την Χαλκίδα και είναι ενεργοί στον χώρο τα τελευταία 5 χρόνια, έχοντας κάνει αρκετές εμφανίσεις σε Χαλκίδα αλλά και Αθήνα και έχοντας παίξει στο πλάι πολλών γνωστών συγκροτημάτων και mc's.


Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Solo album του Ρεαλιστή από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

★ NEW VIDEOCLIP► ΒΠΕΙΣ - Ι.Δ.Ε.Α. / ΕΥΦΛΕΚΤΟΝ ★

Το πρώτο videoclip των Βήτα Πεις είναι γεγονός. Μετά από τόσα χρόνια στον χώρο, οι ΒΠεις αποφάσισαν να κάνουν επιτέλους videoclip και μάλιστα διπλό!!! Απολαύστε τους λοιπόν στα: "Ι.Δ.Ε.Α. και ΕΥΦΛΕΚΤΟΝ", σε σκηνοθεσία από την Blaze Productions. Η ηχογράφηση και η μίξη των Track είναι από την DopeBeat, ενώ το mastering έγινε στο Sweetspot studio.

 

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

★ NEW► 6ARIA - EST.2006 ★


Τα 6αρια, μας παρουσιάζουν το νέο τους κομμάτι με τίτλο "est. 2006". Οι στίχοι και η ερμηνεία του track, ανήκουν στους Mr. Emor, Ανεδή, και Axel. Το beat είναι από Beast Beats και η ηχογράφηση έγινε στο Ground Zero. Στα scratch συνναντάμε τον Marvel Kidd.