Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

★ NEW VIDEOCLIP► Snik feat. Dj Young - Τη ζωή μου γράφω ★

Ο Snik,  μαζί με τον Dj Young μας παρουσιάζουν το καινούργιο τους videoclip στο κομμάτι "Την ζωή μου γράφω".  Η στίχοι και η ερμηνεία είναι του Snik, ενώ στα vocals συναντάμε τον Dj Young. Η μουσική είναι του Bret και του Μάριου Ψημόπουλου ενώ το videoclip, επιμελήθηκε ο Κάρολος Αρτεμισιάδης



★ NEW► X-Juice - 0608 ★

O X-Jucie (από Νέα Πνοή), μας παρουσιάζει ένα καινούργιο κομμάτι από τον αναμενόμενο EP του με τίτλο "X Juice II". Το κομμάτι λέγεται 0608 και είναι ένα αρκετά πρωτότυπο track που απέχει από τα καθιερωμένα ελληνικά hiphop κομμάτια. Οι στίχοι και ερμηνεία, η μίξη και το mastering, ανήκουν στον ίδιο, ενώ του beat είναι του X-Bass.


Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

★ NEW EP► Tiny Jackal x DJ ALX - 20122012 ★

O Tiny Jackal  και η Ηχοκρατορία, μας παρουσιάζουν μια πρώτη γεύση από το αναμενόμενο LP που θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη Ιανουρίου με τίτλο "Παυσίπονα και Ντρόγκια". Το EP που κυκλοφόρησε, έχει τίτλο "20122012" και περιέχει 4 tracks σε στίχους και ερμηνεία Tiny Jackal και σε μουσική-μίξη Dj Alx. Το mastering έγινε από τον Γιάννη Χρηστοδουλάτο. 

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το EP του Tiny Jackal "20122012" από εδώ.

★ NEW ALBUM► Λόγια Του Ανέμου - Συνωμοσία Φωτιάς ★


Τα Λόγια του ανέμου, κυκλοφορούν την πρώτη τους δουλειά, ένα album που περιέχει 14 tracks. Το album λέγεται "Συνωμοσία της Φωτιάς", και παραγωγικά δίνουν το παρών οι: Μόνιμος Κάτοικος, Άυλος, Smilin, Scrip-D, JayOne, Primal, Μετρονόμος και Μas, ενώ scratch σε ένα κομμάτι κάνει ο Dj Segar. Όλες οι μίξεις και οι ηχογραφήσεις του album έγιναν στο: Sot-W Studio. 



Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το album των Λόγια του Ανέμου από εδώ.


Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

★ NEW VIDEOCLIP► Κόκκινη Βροχή - Αντέχω Ακόμα ★



Οι "Κόκκινη Βροχή", μας παρουσιάζουν το καινούργιο τους videoclip με τίτλο "Αντέχω ακόμα", ένα κομμάτι που συμπεριλαμβάνετε στο album τους με τίτλο "Κάτω από τις Στάλες της Βροχής". Η παραγωγή του κομματιού, ανήκει στον Γιαννά (Ανώμαλη Τρίχα), ενώ το μπάσο στον "Ταφ Λάθος". Την επιμέλια του videoclip, ανέλαβε η OwnStuff Productions. Η ηχογράφηση και η μίξη του κομματιού, έγινε από τον Ταυτισμένο Λάθος (Bashment Studio).


Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

★ NEW► Μικρός Κλέφτης - Πίσω στην δουλειά ★


Ο Μικρός Κλέφτης (από Βόρεια Αστέρια), κυκλοφόρησε το καινούργιο του κομμάτι με τίτλο "Πίσω στην δουλειά", σε στίχους και ερμηνεία δική του και σε παραγωγή από Phaser. Η μίξη και το mastering του κομματιού έγιναν από τον Dj Stigma (Los Angelos).

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το καινούργιο κομμάτι του Μ.Κ. "Πίσω στην δουλειά", από εδώ.

★ NEW VIDEOCLIP► Anser - Το Δέντρο ★


Ο Anser (από Flowjob), κυκλοφορεί το καινούργιο του videoclip στο κομμάτι "Το Δέντρο", ένα κομμάτι που θα περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο του με τίτλο "Flow Royal". Οι στίχοι και ερμηνεία ανήκουν στον ίδιο, ενώ τη μουσική έγραψε ο Eversor. Η σκηνοθεσία του videoclip έγινε από την dhmotionpictures. 


Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

★ NEW ALBUM► ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ - 12 ★


Ο 12ος Πίθηκος, κυκλοφόρησε το καινούριο του album με τίτλο "12" από την KnockOut Records. Το album περιέχει 19 κομμάτια εκ των οποίων στα πέντε από αυτά συμμετέχει η Πελίνα. Άλλες συμμετοχές στο album είναι του Ταυτισμένου Λάθος, του Pure Form, του Dj Twelve,  
του Dj The Boy και του Dj Waif, ενώ παραγωγίκα δίνουν το παρών σε αυτό τον δίσκο οι παρακάτω:
Dope Beat, Eversor, Ed Gain, Εισβολέας, Bouklas, Dj Inko, Tzasper, Boogie squad, Nekst-one, Pentatone, αλλά και ο ίδιος ο Δωδέκατος Πίθηκος. 



Tracklist:

01: Επείγον
02: Ο Μαχητής
03: Εικόνες (feat. Pelina)
04: Αυτά είναι
05: Χάρισμα
06: Αν (feat. Pelina)
 07: Όλα θα πάνε καλά
08: Στο τέλος της ημέρας
09: Η αλήθεια πονάει (feat. Pelina)
10: Κανόνες (feat. Pelina)
11: Πάρε τα πάνω σου (feat. Ταφ Λάθος, Pelina)
12: Θέση Ισχύος (feat. Pure Form)
13: Ομίχλη
14: Βαθεία Μιλάω (feat. Pelina)
15: Δεν ήρθα για να παίξω
16: Θρίλερ
17: Ο Παγωμένος Θρόνος
18: Η νόσος των πιθήκων
19: Με λίγα λόγια

Μπορείτε να αγοράσετε το cd του Δωδέκατου Πίθηκου από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Ή
Να ακούσετε τα κομμάτια μέσω Youtube από το παρακάτω κανάλι:

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

★ NEW► Zeus - Άντε Γαμήσου ★

Ο Zeus,  ένα παλικάρι από την Καλαμάτα μας παρουσιάζει το καινούργιο του κομμάτι με τίτλο "Άντε Γαμήσου". Ένα κομμάτι με πολύ καυστικό στίχο και ιδιαίτερα flows το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στην καινούργια του δουλειά με τίτλο "Εγώ και ο Εαυτός μου",  που αναμένεται να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα.



★ NEW► Σύνδρομο Flow - Απόψε Πίνουμε ★

Οι Σύνδρομο Flow επιστρέφουν με καινούργιο κομμάτι. Ο Τίτλος του κομματιού "Απόψε Πίνουμε" σε στίχους και ερμηνεία Ανεξέλεγκτου και Χ-Τoxic. Η ηχογράφηση και η μίξη του κομματιού έγινε στο Studio Syndrome. 

★ NEW VIDEOCLIP► Απέχεις (Still&Xatzi) - Στην ίδια Θέση ★

Οι Still&Xatzi (Απέχεις), κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους videoclip στο κομμάτι "Στην ίδια θέση". Σε μουσική παραγωγή από  Dj X-Lib και σε σκηνοθεσια-φωτογραφια-animation video από Nick Tozmozkoz.