Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

★ NEW ALBUM► Tsaki/Styl Mo (Bong da City) - Joker/Two-Face ★


O Tsaki και ο Styl Mo (από Bong da City), μας παρουσιάζουν το καινούργιο τους album, με τίτλο "Joker/Two-Face". To album, περιέχει 14 tracks, σε beats από Jessy Blue, Hugo Strange και Απατεώνα, ενώ υπάρχουν συμμετοχές από Άδοξο και Inka. 

Tracklist: 

01: Τι λές υπάρχει?
02: Batmobile
03: Όσα ο Bono
04: Joker/TwoFace
05: Σου είπα για μένα
06: Πρότυπα (Feat. Inka)
07: Ain't Ready
08: Chypher (Feat. Άδοξος)
09: Κόκκινο Χάπι
10: Johnny Frost
11: Facelift
12: Δ
13: Shadow of the Beast
14: Gotham Five-0

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το καινούργιο album των Tsaki/Styl Mo από εδώ.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

★ NEW► Τραγικός Είρωνας - Σε Παύση ★


Νέο κομμάτι από Τραγικό Είρωνα σε παραγωγή Monax, ένα κομμάτι που θα συμπεριλαμβάνετε στο καινούργιο του album με τίτλο "The end". Η μίξη του κομματιού έγινε από τον Sylon (Grand Thief Studio). 


Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

★ NEW► Pro Sinnerz - Ψηλά απογειώσου ft Tari,Vito,Sifu Versus,Κομης Χ and SMA ★


Οι Proffesional Sinnerz, κυκλοφορούν το καινούργιο τους κομμάτι με τίτλο "Ψηλά απογειώσου". Στο κομμάτι συμμετέχουν οι: Sifu Versus, Κόμης Χ, Vito, SMA και Tari.


Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

★ INTERVIEW► Constantine the G★


01: Σε ποια ηλικία ξεκίνησες να ασχολείσαι με την κουλτούρα του hiphop;

Ξεκίνησα 7 χρονών να ακούω ραπ. Αγόρασα το πρώτο μου cd το "Snoop Doggy Dog Doggystyle". Το προτίνω για όλους είναι για πάντα Classic!!! 


02: Τι ήταν αυτό που σε τράβηξε κοντά στην κουλτούρα του ραπ;

Εκείνες τις εποχές άκουγαν ραπ τα παιδιά του πατριού μου και μου άρεσε που άκουγα τρελά πράγματα στους στίχους, έστι σιγά σιγά μπήκα μέσα στο κύκλωμα του ραπ, ας πούμε, μέτα ακούγαμε κασέτες και cds με τα ξαδερφια, φιλαράκια και τα λοιπά...

03: Στο Hiphop, ασχολείσαι μόνο με το ραπ ή και με κάποιο άλλο από τα 4 στοιχεία; 

Εκτός από το ράπ, ασχολούμε και με το graffiti .. αλλά δεν είμαι κανένας bomber ούτε τρελός writerΙenas απλώς tagger θα έλεγα! 

04: Πόσα χρόνια είσαι ενεργό μέλος στο hiphop; Πές μας λίγα λόγια για την πορεία σου;


Από το 2004 που ήμουν 16 χρονών και έκανα κάτι MCΥλίκια σε κάποια partys που οργανώθηκαν από τους SMOOTH PLAYERS. Μετά δημιούργησα τους "OUTKAST EXELLENCE" μαζί με τον N.O.E. και ακόμα συνεχίζουμε στην πορεία μας μαζί με άλλες ομάδες και crews.

05: Τί επιρροές και ακούσματα είχες στις πρώτες σου επαφές με το είδος;

Από μικρός άκουγα, SnoopDogg , TOO SHORT , Wu-Tang, 2pac, Notorious B.I.G. , μετά ο ξάδερφος μου είχε κάτι underground cassettes και εκεί άρχισα να ακούω E-40 , Brotha Lynch Hung, X-raided, Hollow Tip Ιwest coast fash!! Μετά μπήκαμε πιο hardcore east coast , NYC, με Necro , NonPhixion, Ghetto Dwellaz Ι. Τώρα ακόυω τους φίλους μου που ραπάρουνε... και ότι παίζει στο youtube , κάθε μέρα ανακαλύπτουμε καινούργια κομμάτια!


 06: Πες μας λίγα λόγια για την δουλειά σου; albums ή Mixtapes που έχεις κυκλοφορήσει;


 Το πρώτο μου LP που έκανα solo είναι το <<Welcome To The Factory>> που έχει και τα official clips Welcome To The Factory kai Say BRAAAAAT , είναι στο internet gia free download: 
http://www.iamhiphop.gr/2011/constantine_the_g_welcome_to_the_factory_download
αλλά πουλάω και αυθεντικά αντίτυπα για τους hiphop heads!! Η τελευταί δουλειά που έκανα είναι με τους The D.R.E.A.M. Team και ο τίτλος του Mixtpae είναι <<Serotonin>> όπου κι αυτό επίσης είναι για free download στην ιστοσελίδα :
http://tomahok.com/downloads/the-dream-team---serotonin  
Ι DRUGS RULE EVERYTHING AROUND ME..THE TEAM!!!

07: Υπάρχει κάποιο απο τα κομμάτια σου το όποιο έχεις ξεχωρίσει περισσότερο από τα άλλα, αν ναί για ποιο λόγο;

Το μόνο που έχω ξεχωρίσει είναι τα παλιά από τα καινούργια... Τα παλιά δεν μπορώ να τα ακούω πλέον γιατί μου ακούγονται πολύ χάλια σε σχέση με τα καινούργια. Τα καινούργια κομμάτια δείχνουν την εξέλιξη!!!


08: Ετοιμάζεις κάτι καινούργιο αυτή την περίοδο;

Τώρα σε κανένα μήνα βγαίνει το καινούργιο LP του Dj Xquze από την Ομάδα X με τίτλο <<Puff Puff Sessions>> που περιέχει ραπς, από τα αλάνια της KLMT UNION, TMHK, OMADA X. Εγώ έχω ξεκινήσει να μαζεύω beats για το καινούργιο project που ετοιμάζω το οποίο θα λέγεται <<Μαλακα>> αλλά αυτό θα αργήσει λίγο ακόμα!

09: Με ποιά άτομα έχεις συνεργαστεί (είτε mc's, είτε παραγωγούς) και με ποιους θα ήθελες να συνεργαστείς στο μέλλον; 

Έχω συνεργαστεί με πάρα πολλούς από την ελληνική σκηνή, νέους και παλιούς, από Είσβο μέχρι Ταφ. Λάθος και το ίδιο για παραγωγούς Θα ήθελα να συνεργαστώ πιο πολύ με ξένους καλλιτέχνες από Αμερική και Ευρώπη!  Έχω ήδη κάνει κομμάτια με κάποιους αμερικανούς όπως τον Swann , LordWillin, 40 Dash 1, K13, Akshun Man, σύντομα θα βγουν και πιο πολλά πράγματα στην φόρα!!!



10: Που μπορεί να σε βρεί ο κόσμος (facebook, myspace, youtube);

Όποιος ενδιαφέρεται για Bookings/Συνεργασιες/CDs Κτλπ.. μπορείς να με βρείς στο facebook:
www.facebok.com/constantine.outkast  αλλιώς τα λέμε στον δρόμο!!!! 
Peace!
 

Youtube links:
http://www.youtube.com/watch?v=wEG39MR3320
 

http://www.youtube.com/watch?v=lHKAegVaQsc
 

http://www.youtube.com/watch?v=PROCT8UZ-7Q


Σε ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε σου βήμα



Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

★ NEW► Smuggler x Expe - Δίκοπο Μαχαίρι ★


Ο Smuggler και η Expe, μας παρουσιάζουν το καινούργιο τους κομμάτι με τίτλο "Δίκοπο Μαχαίρι", σε μουσική, μίξη, προγραμματισμό και mastering, από τον Smuggler. 


★ NEW ALBUM► URBAN CREW - Μουσικά Υπνοτισμένοι ★


To UrBan Crew ξεκινησε στα τελη του 2009 με το ονομα D.G.S. και αποτελουνταν απο 5 μελη (4 mcs 1 beatboxer). Μετα απο μερικες ηχογραφησεις το crew δεν κρατησε για πολυ και περιπου στα μεσα του 2010 διαληθυκε μενοντας 2 mcs(Μagic Spark,B.Sak) και ο 1 beatboxer(Pain). Δε χρειαστηκε και πολυ και τα 3 μελη αποφασισαν να κανουν νεα αρχη βρισκοντας το μεχρι σημερα ονομα του crew. Μετα απο καποιους μηνες προσθεθηκε το 4ο μελος o DJ ScrappyΥπηρχαν ηχογραφησεις κομματιων τα οποια κυκλοφορησαν μεσα στο 2010 και το crew εδειχνε πως παταγε σιγα σιγα στα ποδια του.Μετα απο ενα χρονο για την ακριβεια το καλοκαιρι του 2011 δημιουργηθηκε απο το UrBan Crew κι ενα αλλο ανερχομενο crew τους THE L.O.S.(Διαχρονικος,Α.Πιτσιρικας) η ΕLITA KLIKA μια κλικα στην οποια υπαρχουν εκτος απο mcs και bboys,beatboxers,djs.graffitades κ.α. Η κλικα αρχισε τα lives και τις ηχογραφισεις με το UrBan Crew να εχει μπει για τα καλα στο τρυπακι του HIP-HOP.Βεβαια το crew δεν ηξερε ακομα οτι θα υπαρξει η αποχωρηση του DJ Scrappy και η ανοδικη πορεια του beatboxer Pain στο χωρο του (με την διαφορα πως ο 2ος παραμενει ενεργο μελος του). Oποτε στις αρχες του 2012 οι 2 mcs Magic Spark και B.Sak συνεχισαν μονοι τους το δρομο τους εχοντας παντα και την ELITA KLIKA στης πλατες τους.Επειτα απο κυκλοφοριες νεων κομματιων και μετα απο το πρωτο video clip ως ELITA KLIKA με τιτλο 'Οσο δουλευει το μυαλο σου' το UrBan Crew βρηκε επιτελους το 3ο και τελευταιο μελος που χρειαζοταν για να να συμπληρωθει η νεα τριαδα τον DJ Rebel.Το crew με νεο αερα κυκλοφορησε στα τελη αυτου του χρονου που περασε το πρωτο MIXTAPE με τιτλο ΜΟΥΣΙΚΑ ΥΠΝΟΤΙΣΜΕΝΟΙ απο την LIVE RECORD.Το mixtape περιεχει μεσα 10 κομματια με παραγωγες και του crew αλλα και ξενες.Τελος ο νεος χρονος επιφυλασει πολλες ανερχομενες δουλειες και με την ELITA KLIKA και σε solo mixtape των 2 mcs αλλα το κυριοτερο το lp του crew με τιτλο 'Αρωμα Πολης'.

Ακούστε το Mixtape τών URBAN CREW από εδώ!

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

★ NEW► Μικρός Κλέφτης - Απίστευτο ★


Καινούργιο κομμάτι από Μικρό Κλέφτη σε παραγωγή από Justhood Beats. Ο τίτλος του "Απίστευτο", ενώ στα scrtach ο Dj Stigma. Η μίξη και το mastering του κομματιού, έγινε από τον Dj Stigma (Los Angelos).