Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

★ NEW ALBUM► Slogan - Ακούς το αύριο ★


Ο Slogan (από ΟΔΒ), μόλις κυκλοφόρησε την καινούργια δουλειά με τίτλο "Ακούς το αύριο". Το album, περιέχει 13 κομμάτια, σε παραγωγές από Slogan, Dildo, Shadow Knight, Phaser και Manos MG, και μπόλικες συμμετοχές από πολλά γνωστά ονόματα της ελληνικής σκηνής όπως Hatemost, Μικρός Κλέφτης, Xino, Zoren, Stef, Dj Cutbrawl και Raf. Τη μίξη και τον προγραμματισμό, ανέλαβε ο Slogan, ενώ η ηχογράφηση έγινε στο Slogan Lab Virgin Galactik Muzik.  


Tracklist: 
(πατήστε πάνω στα κομμάτια για να τα ακούσετε στο Youtube)


Κυριακή 28 Απριλίου 2013

★ NEW ALBUM► Σύνδρομο Flow - Παρατηρώ τον κόσμο ★


Το Σύνδρομο Flow, κυκλοφόρησε την πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο "Παρατηρώ τον κόσμο". Πρόκειται για μία δουλειά όπου περιέχει 12 κομμάτια σε παραγωγές Ραμσή, Madness Key, Αντίλογου, Ανεξέλεγκτου και X-Toxic. Στον δίσκο υπάρχουνε συμμετοχές από Εκκωφαντικό, Σκορπίο ,Mente Mortuus και Στέλλα, ενώ scratch σε 4 κομμάτια έχει κάνει ο Cenobite. Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering των κομματιών, μοιράστηκε σχεδόν στα Cenobite Studio και Sot-W Studio. To artwork των εξώφυλλων, ανέλαβε ο Ανεξέλεγκτος, ενώ το λογότυπο του συγκροτήματος ο Demise.


Tracklist:


Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το cd από το παρακάτω εδώ.


Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

★ NEW VIDEOCLIP► Phyrosun - Έχω πράμα ★


Μόλις κυκλοφόρησε το νέο videoclip του Phyrosun στο κομμάτι "Έχω Πράμα". Σκηνοθετημένο από τον Αλέξη Κωνσταντινίδη και τραβηγμένο από την TimeCode. Οι στίχοι και ερμηνεία του Track, ανήκουν στον Phyro, ενώ την παραγωγή του κομματιού ανέλαβε ο Motive.


★ NEW VIDEOCLIP► Μόνιμος Κάτοικος - Το πρώτο τρένο ★


Ο Μόνιμος Κάτοικος, κυκλοφόρησε το καινούργιο του videoclip με τίτλο "Το πρώτο τρένο". 


Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

★ NEW VIDEOCLIP► Σύνδρομο Flow - Μιλάτε στα ίσια ★


Οι Σύνδρομο Flow κυκλοφόρησαν το καινούργιο του videoclip "Μιλάτε στα ίσια", ένα κομμάτι από το επερχόμενο Mixtape τους με τίτλο "Παρατηρώ τον κόσμο". Οι στίχοι και οι ερμηνεία του Track, ανήκουν στους: Noize, X-Toxic, Ανεξέλεγκτο, ενώ την παραγωγή του κομματιού έκαναν ο Χ-Toxic και ο Ανεξέλεγκτος. Τα scratch, η μίξη και το mastering του κομματιού, ανήκουν στον Cenobite, ενώ το videoclip, επιμελήθηκε η White*Noize Productions.




★ NEW VIDEOCLIP► Υποχθόνιος - Προδότης ★


Καινούργιο videoclip, από τον Υποχθόνιο, σε πιο swag ρυθμούς από ποτέ. 


★ NEW VIDEOCLIP► Albatross.Pegasus | Univers - Τα Αδέρφια μου ★


Οι Albatross. Pegasus (Univers), κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους videoclip με τίτλο "Τα αδέρφια μου", ένα κομμάτι που θα συμπεριλαμβάνετε στον επερχόμενο δίσκο τους με τίτλο "The Planck Era". Τους στίχους και την ερμηνεία του κομματιού, μας χαρίζουν ο Ίων και ο Andri J, ενώ η παραγωγή είναι του Ίων. Την μίξη και το mastering του κομματιού, επιμελήθηκε ο Eversor. Η σκηνοθεσία του videoclip, έγινε από την DH Motion Pictures.


Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

★ NEW ALBUM► Anser & Eversor - Flow Royal★


O Anser (από Flowjob), μαζί με τον Eversor, κυκλοφόρησαν το αναμενόμενο LP με τίτλο "Flow Royal". Το album περιέχει 13 tracks και δύο συμμετοχές από Iratus και Andry J. Με την μίξη το mastering και την ηχογράφηση του album ασχολήθηκε ο Eversor, ενώ το artwork της δουλειάς, επιμελήθηκε ο Aish Design.


Tracklist:

01: Flow Royal
02: Χίλιες νύχτες και μια μετά
03: Νους Ιθύνων
04: Όσο μεγάλωσα
05: Κερκίδα (scratches: Dj Cut Brawl)
06: Οπαδός
07: Βάζω τέρμα (feat. Iratus)
08: Δέντρο
09: Οι άνθρωποι στα χρόνια μας
10: Η Χρονιά μου
11: Φιλοσοφία Ζωής
12: Εκεί έξω (feat. Andry J)
13: Outro

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την ολοκαίνουργια δουλειά του Anser μέσω του hiphop.gr από εδώ.

Ή να την ακούσετε μέσω Youtube, από τον παρακάτω σύνδεσμο: