Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

★ NEW VIDEOCLIP ► Ταφ Λάθος - Στο πλήθος χαμένος ★


Ο Ταυτισμένος Λάθος κυκλοφόρησε το καινούργιο του videoclip στο κομμάτι "Στο πλήθος χαμένος" σκηνοθετημένο από την Bashment Stuidio. 


★ NEW BEATAPE► Dj Xquze - Puff puff Sessions ★



O Dj Xquze κυκλοφόρησε το Puff puff sessions, που περιέχει 14 κομμάτια σε παραγωγές του ίδιου και συμμετοχές από:  Kanon, Supreme, Θύτης, Pero, Constantine The G, XINO, Εισβολέας, Sadomas, Στιχοπαθής, Nicotine P, Elephant Phoenix, Pope, Mobi, Teri, Ένια και Μικροφονιάς.


Μπορείτε να ακούσετε το νέο δίκσο του Xquze από εδώ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

★ NEW BEATAPE► Bronco & Norme - Jurassic Beat Surgeons ★


Όταν ο Bronco συνάντησε τον Norme (Νόρμι) , έγινε "Jurassic Beats Surgeon"... Ο ένας μεγαλωμένος στην Καβάλα ενώ ο άλλος στην Σαλόνικα, έχοντας ξεκινήσει και οι δύο να ασχολούνται με την κουλτούρα του hiphop από τα μέσα του 90' μας παρουσιάζουν το καινούργιο τους Beatape, μια δουλειά όπου περιέχει 16 παραγωγές φτιαγμένες από τους δυο προαναφερόμενους. 


TRACKLIST:
(πατήστε στους τίτλους για να ακούσετε τα κομμάτια)




Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

★ NEW MIXTAPE► Wolves - Gamasutra69 ★


Οι Wolves μας παρουσιάζουν το Mixtape τους με τίτλο "Gamasutra69", που περιέχει 69 κομμάτια δικά τους ηχογραφημένα από το 2008 μέχρι σήμερα. Άφθονο υλικό για να χετε...


Μπορείτε να ακούσετε το Mixtape Μέσω Youtube από τον παρακάτω εδώ.

★ NEW VIDEOCLIP ► Ν.Ο.Ε. - 100% ★


O N.O.E. (από Outkast Exellence) κυκλοφόρησε το καινούργιο του videoclip στο κομμάτι "100%". Σε μίξη από Observes και σε παραγωγή από Θανάσιμο (Ε13). Την μίξη και την ηχογράφηση του κομματιού επιμελήθηκε ο Low P (69Beats) ενώ το master ο Bonzo (Get High Productions).
Το videoclip φτιάχτηκε από την Clique Studios.

★ NEW EP ► Σάικο - Λογοθεrapεία ★


Ο Σάικο μας παρουσιάζει το καινούργιο του EP με τίτλο "ΛΟΓΟΘΕRAPΕΙΑ", μια δουλειά όπου περιέχει 8 tracks σε παραγωγές του ίδιου αλλά και από El Chavo, Afeez, Artizda,  και Toni Ciao.
Στο EP υπάρχουνε συμμετοχές από Dr.S και Διχασμένος. Ηχογράφηση, μίξη, προγραμματισμό και mastering ανέλαβε ο Σάικο ενώ το artwork του EP έκανε ο Afeez.


Tracklist:
(πατήστε στα κομμάτια για να τα ακούσετε)


Μπορείτε να κατεβάσετε το EP του Σάικο από εδώ.

★ NEW PROMO ► LDM - Η Ελλάδα Πεθαίνει ★



Ο Lumo Del Mondo ή L.D.M. (από Λόγια του Ανέμου) , μας παρουσιάζει το καινούργιο του κομμάτι με τίτλο "Η Ελλάδα Πεθαίνει..." που θα συμπεριλαμβάνετε στον επερχόμενο solo δίσκο του με τίτλο "Πλώρη στο Άγνωστο". Τα περί ηχοληψίας και μίξης, ανέλαβε η E'n'D Productions, ενώ την παραγωγή έκανε ο Mente Mortuus. 


Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

★ NEW VIDEOCLIP ► Phaser - Καθένας Μόνος ★


O Phaser (από Ντελίριο) μας παρουσιάζει το καινούργιο του videoclip στο κομμάτι "Καθένας μόνος", που συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ του με τίτλο "Πίσω στην κόλαση". Σε στίχους και μουσική του ίδιου, ενώ σε σκηνοθεσία από τον Nebo και video shooting από την Home Studio. 

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

★ NEW MIXTAPE► Ανεξέλεγκτος - Εκτός Ελέγχου ★


Ο Ανεξέλεγκτος (από Σύνδρομο Flow), μας παρουσιάζει την πρώτη του solo ολοκληρωμένη δουλειά. Πρόκειται για το Mixtape "Εκτός Ελέγχου" όπου περιέχει 19 κομμάτια ηχογραφημένα κάποια από 2012 ως και το σήμερα. Παραγωγές για το Mixtape, έκανε ο Ανεξέλεγκτος, ο Low Profile (69 Beats), o Hawk, ο Sneak-E, ενώ υπάρχουν και κάποια Instrumentals από γνωστά και άγνωστα κομμάτια της διεθνούς σκηνής. 
Στο Mixtape υπάρχουν featurings από: Αναλλοίωτος (Kpc), X-Toxic (Σύνδρομο Flow), Στοιχειοθέτης, Μαύρος Άσσος, Μαρίνα και Στέλλα. 


Tracklist:
(πατήστε στα κομμάτια για να τα ακούσετε)


Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

★ NEW VIDEOCLIP ► Snik feat. Josephine - Όλα αλλάζουν ★


Ο Snik, επιστρέφει με καινούργιο promo videoclip από το επερχόμενο solo του. Το κομμάτι λέγεται "Όλα Αλλάζουν" και στο ρεφραίν συμμετέχει η Josephine. Σε μουσική Mark Angelo και σκηνοθεσία Κάρολου Αρτεμιάδη και Γιώργου Λαμπρινίδη μας παρουσιάζουν μια ιστορία αγάπης που μπήκε σε λάθος τροχιά...




Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

★ NEW ► Φιλοκτήτης - Εν τέλει ★


Νέο κομμάτι από τον Φιλοκτήτη, με τίτλο "Εν τέλει". Ένα κομμάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα με αρκετά παράξενο αλλά και πρωτότυπο θέμα. Την παραγωγή, την μίξη και το master του track, επιμελήθηκε ο Ανώνυμος.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

★ NEW VIDEOCLIP ► S.O.C - Η απαρχή της ακμής ★


Ο S.O.C (Stream of Consciousness) μας παρουσιάζει το πρώτο του videoclip στο καινούργιο του κομμάτι με τίτλο "Η Απαρχή της Ακμής". Τα περί παραγωγής, μίξης, mastering και λοιπά, ανέλαβε ο Eversor, ενώ τα του videoclip, οι Παναγιώτης Βασιλείου και Constantinos Kilaris.