Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

★ NEW ALBUM ► Λόγος Απειλή x Dj X-Lib - Αμνησία ★


Ένα χρόνο και κάτι λίγα μετά την κυκλοφορία του Origami, ο Λόγος Απειλή σε συνεργασία με τον Dj X-Lib, μας παρουσιάζουν την "Αμνησία". 19 κομμάτια σε στίχους και ερμηνεία του πρώτου και σε μουσικές παραγωγές και scratch του δεύτερου καθώς και συμμετοχές από Anser, Ραψωδό Φιλόλογο, Freestyle, Αδάμαντα, Ήρωα και Marco Bartolli... η Αμνησία, σίγουρα θα είναι ένα από τα πιο δυνατά album του 14. 


Μπορείτε να ακούσετε την νέα δουλειά του Λόγου Απειλή μέσω Youtube από εδώ.

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

★ NEW ALBUM ► Inka - Aconitum ★


Η Inka (Bong da City) κυκλοφόρησε το καινούργιο της album με τίτλο "Aconitum". Περιέχει 13 κομμάτια σε μουσικές παραγωγές από Jessy Blue (Bdc), ενώ συμμετοχές στα ραπ από Κακο-Ε.Π, Θύτη, 12ο Πίθηκο και Relik. Την ηχοληψία και το master του album ανέλαβε ο Cenobite, ενώ το artwork επιμελήθηκε ο Luez2.


Ακούστε το album μέσω Youtube από εδώ.

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

★ NEW► Αναλλοίωτος (ΚΠC) - Του δίνω πόνο ★


Ο Αναλλοίωτος από ΚΠC μας παρουσίαζει το καινούργιο του κομμάτι με τίτλο "Του δίνω πόνο". Ένα κομμάτι καθαρά battle χαρακτήρα το οποίο "στάζει" skills και flows από το πρώτο μέχρι το τελευταίο τετράμετρο... Σε σύνθεση από Eternal και σε μουσική παραγωγή από Scarface (από OmniPresent) , ο Αναλλοίωτος "δίνει πόνοοοο!!!"


★ NEW VIDEOCLIP► Βήταπεις, Pure Form - Πολίτης Φ ★


Ο Pure Form (από Βπεις) μας παρουσιάζει το νέο του clip στο κομμάτι "Πολίτης Φ" το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην συλλογή Film Noir. Την μουσική παραγωγή του κομματιού, επιμελήθηκε ο Dof, ενώ την σκηνοθεσία του clip έκαναν ο Pure Form και ο UpΆνθρωπος. Η ηχογράφηση και η μίξη του κομματιού έγινε στο Groundzero Studio. 


Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

★ NEW ALBUM ► Τέταρτη Αγέλη - 4η Αγέλη ★


Η Τέταρτη Αγέλη δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2013 στην Κομοτηνή κι αποτελείται από τους Peneueno, Bouklas, Fatal και Face. Σήμερα μας παρουσιάζουν την πρώτη τους ομώνυμη δουλειά όπου περιέχει 12 tracks. Τις παραγωγές του album, έκανε ο Bouklas, ενώ την ηχογράφηση και την μίξη επιμελήθηκε ο DJ X-lib. Το master στα κομμάτια έκανε ο Λόγος Απειλή, ενώ τα artwork των εξώφυλλων ο Gospel. 


Μπορείτε να ακούσετε Online του νέο album της Τέταρτης Αγέλης, μέσω Youtube από εδώ.

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

★ NEW VIDEOCLIP ► Άνευ Λόγου - Στο Χειμώνα Άνοιξη ★


Ο Άνευ Λόγου κατά κόσμο Θανάσης, μας παρουσιάζει το καινούργιο του videoclip στο κομμάτι "Στο Χειμώνα, Άνοιξη", σε στίχους και ερμηνεία δική του και σε μουσική παραγωγή από Sound of Feeling. Τα, περί ηχοληψίας, ανέλαβε η Ε'n'D Productions (Dtaeys), ενώ το video ανέλαβε ο Άνθρωπος 0.


★ NEW VIDEOCLIP ► Μεροβάτης & Ανεξέλεγκτος - Κάπου Χαμένος ★


Οι Μεροβάτης και Ανεξέλεγκτος, μπήκαν στο στουντίο για να ηχογραφήσουν το επερχόμενο Mixtape που ετοιμάζουν με τίτλο "Σε Μέρη Ανεξέλεγκτα Βατώ" και θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου. Σήμερα μας παρουσιάζουν το πρώτο κομμάτι του mixtape συνοδευόμενο με το videoclip του. Ο τίτλος του κομματιού... "Κάπου Χαμένος" και η θεματολογία αυτού, όλες οι δυσάρεστες σκέψεις και οι προβληματισμοί της καθημερινότητας όπου ο κάθε εγκέφαλος χάνεται όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό. Την σκηνοθεσία του clip, επιμελήθηκαν οι ίδιοι, ενώ το photoshooting ανέλαβε ο Mente Mortuus.

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

★ NEW VIDEOCLIP ► Tiny Jackal - Χειμώνες ★


Ο Tiny Jackal, μας παρουσιάζει το καινούργιο videoclip στο κομμάτι "Χειμώνες" από την 5th Season Records. Οι δυνατοί και συναισθηματικοί στίχοι του Tiny, παράλληλα με την μαγευτική μελωδία του Dj Rico μας ταξιδεύουν σε άλλους ορίζοντες και μας δίνουν ένα απίστευτα όμορφο αποτέλεσμα. Την σκηνοθεσία και το σενάριο του clip, ανέλαβε ο Γιάννης Παπαδάκος & Glory Box, ενώ το μοντάζ από Numberless. 

★ NEW VIDEOCLIP ► Κακοτέχνης&Crack feat. Παράξενος - Αν είσαι εδώ ★


Ο Κακοτεχνής και ο Dj Crack μας παρουσιάζουν το Videoclip στο κομμάτι "Αν είσαι εδώ", που συμπεριλαμβάνετε στην τελευταία τους δουλειά με τίτλο "Λίγος και πολύς ο καιρός μας". Στο κομμάτι συμμετέχει ο Παράξενος, ενώ η παραγωγή ανήκει στον Hook. Την εικονοληψία του videoclip ανέλαβε η KAL Videography ενώ την σκηνοθεσία του επιμελήθηκε ο Παράξενος. 

★ NEW► Ρόδες United - Πολιτική και άλλα σκατά ★


Ο Νικήτας Κλίντ και οι Ρόδες United μας παρουσιάζουν ένα καινούργιο τους κομμάτι με τίτλο "Πολιτκή και άλλα σκατά". Ένα κομμάτι που συνδιάζει ποικίλους ήχους και στυλ με ένα πολύ όμορφο τρόπο. Οι στίχοι είναι του Nikita X-Ray ενώ τη μουσική του κομματιού έπαιξαν οι Γιώργος Κάπης, Νίκος Σολ και Νικήτας Κλιντ.