Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

★ NEW VIDEOCLIP ► 12ος Πίθηκος - Μεγαλώνουμε ★


Νέο κομμάτι-videolcip από τον Δωδέκατο Πίθηκο με τίτλο "Μεγαλώνουμε".

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

★ NEW ► Ταφ Λάθος - Όταν σε είδα ξανά ★


Η πρώτη επίσημη κυκλοφορία από Bashment Records έσκασε! Πρόκειται για το καινούργιο κομμάτι του Ταφ Λάθος με τίτλο "Όταν σε είδα ξανά". Σε στίχους και ερμηνεία του ίδιου, και σε παραγωγή όπου δούλεψε παρέα με τον Dj Micro. Επίσης στην μουσική του κομματιού υπάρχουν και real όργανα. Στην κιθάρα ο Μάνος Αγγελάκης και ο Γιώργος Μαδενάκης, στο μπάσο ο Γιώργος Μανδενάκης και στα πλήκτρα ο Ταυτισμένος Λάθος και ο Dj Micro. Τέλος στα scratch o Dj Micro και στο φωνητικά ο Γιώργος Μαδενάκης. Το master του κομματιού το έκανε ο Ταυτισμένος Λάθος.


Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

★ NEW ► Ιδιότροπος feat. High Fever - Πυρετός ★


Ο Ιδιότροπος, μας παρουσιάζει το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο "Πυρετός". Στο κομμάτι συμμετέχει ο High Fever. Την μουσική, την ηχοληψία και το Mastering του κομματιού έκανε ο Denis Campitsis (HSH Studio). 

★ NEW MIXTAPE ► Μεροβάτης&Ανεξέλεγκτος - Σε μέρη ανεξέλεγκτα βατώ ★


Ο Μεροβάτης και ο Ανεξέλεγκτος μας παρουσιάζουν ένα project όπου δούλεψαν παρέα με τίτλο "Σε μέρη ανεξέλεγκτα βατώ...". Το Mixtape περιέχει 10 κομμάτια από τα οποία τα 2 είναι σόλο, ένα κι ένα του καθενός, ενώ σε 1 κομμάτι συμμετέχει ο Mente Mortuus. Την ηχογράφηση και την μίξη των κομματιών έκανε ο Μεροβάτης, ενώ το Master ανέλαβε ο Mente Mortuus. Τέλος το artwork των εξωφύλλων, επιμελήθηκε ο Ανεξέλεγκτος. 


Μπορείτε να ακούσετε την δουλεία των παιδιών μέσω Youtube από εδώ.

Ή να την κατεβάσετε μέσω του Bouriblog από εδώ.

★ NEW VIDEOCLIP► Λάθος Εντύπωση feat. Dogmother & Dj X-Lib - Το Πάρκο ★


Ο Λάθος Εντύπωση, μας παρουσιάζει το νέο του videoclip στο κομμάτι "Το Πάρκο" σε συμμετοχή από την Dogmother και scratch από τον Dj X-Lib. Την σκηνοθεσία του videoclip, ανέλαβε ο Sifu Versus, ενώ η ηχοληψία, η μίξη και το master του track έγιναν στο Frequency Sound Studio.