Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

★ NEW VIDEOCLIP► Γέλως - Αλλιώς το γνώρισα ★


O Γέλως, μοιράζεται μαζί μας το πως γνώρισε την φάση του hiphop και πόσο έχει αλλάξει σε σχέση με τα τότε χρόνια, μέσα από το καινούργιο του κομμάτι/videoclip με τίτλο "Αλλιώς το γνώρισα". Se μουσική παραγωγή από τον Dj Bedman και σε σκηνοθεσία από την Mat Miltiadis. Τα περι μίξης επιμελήθηκε ο RSN.

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

★ LIVE ► DJ ALX x KEBZER x VAIBONE @ SENZA (24/3)


Tην Δευτέρα 24/3 ή State of Da Boom επιστρέφει δυναμικά
στον χώρο του SENZA στο Σύνταγμα για μία ακόμα μάχη μεχρι τελικής πτώσης.

Μετά την αναμέτρησή τους, ο DJ ALX και ο VΑΙΒΟΝΕ ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον ΚΕΒΖER
για να αντιμετωπίσουν όσους δεν έχουν style και skills.

Mάχες fader με fader, πλατώ που εχουν πάρει φωτιά, B-Boy breaks,hip hop, rap,
beats, loops, samples, soul, oldschool, golden era, 808, trap, grime, dancehall, dub, cuts και chops,
αφήνουν τους αντιπάλους της State of Da Boom " CHOPPED ‘N’ SCREWED".

Διάρκεια: 360 λεπτα

Senza, Λέκκα 23-25, Σύνταγμα Αθηνών

Έναρξη Προγράμματος στις 22.30
Είσοδος ελεύθερη!



★ NEW MIXTAPE► ΜΛΓ - OUT SIDE ★


Είναι ο ΜΛΓ (Μετά Λόγου Γνώσεως) από τα Χανιά και πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε την πρώτη του ολοκληρωμένη σόλο δουλειά με τίτλο "Out side". Πρόκειται για ένα Mixtape που περιέχει 8 τραγούδια με συμμετοχές από Άλφα Σύντ, Σκυθρωπός, Μτπ, Nume, Όψη Διπλή, Άνευ Λόγου, Άνθρωπος 0 και Μαρμαρωμένος, ενώ τις παραγωγές των κομματιών ανέλαβαν οι Delusional sound, 5η διάσταση, Αλλοιωμένη όψη, Nps και Jeronimo. Την ηχογράφηση, την μίξη και το Master... τα ανέλαβε ο ΑΝΕ.


Youtube streaming
Download Link

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

★ NEW LP► Scrip D - Το ταξίδι ★



Ο Scrip D (από Κύκνειο Άσμα) κυκλοφόρησε το Νέο του LP με τίτλο "Το ταξίδι", μια δουλειά που περιέχει 14 κομμάτια. Το παραγωγικό μέρος του LP το ανέλαβε ο ίδιος, ενώ τη μίξη και το master η Ε'Ν'D Productions. Στο ταξίδι αυτό του Scrip D, πολλοί είναι οι συνταξιδιώτες του... Αυτόνομο Αγκάθι, Κακοτεχνής, Fee, Μάγδα, Spoctulus, C Brain, Σπείρα, Λόγια του ανέμου και Άψινθος συμμετέχουν σε αυτή την όμορφη δουλειά...


Μπορείτε να ακούσετε την νέα δουλειά του Scrip D μέσω Youtube, από εδώ.

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

★ Hiphop Is Culture is Back! (Review από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα) ★


Μπορεί οι διακοπές μας να διέρκησαν λίγο παραπάνω... αλλά το Hiphop is Culture επέστρεψε ανανεωμένο και έτοιμο να σας κρατά ενήμερους με το τι συμβαίνει με το εγχώριο hiphop!!
 Όμως στο διάστημα που λείψαμε, πολλά συνέβησαν... promos... albums... ep's... videoclips... και του πουλιού το γάλα, γιαυτό πάμε να κάνουμε μια σύντομη περίληψη στα πιο σημαντικά και αξιόλογα που συνέβησαν από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα στην ελληνική σκηνή:

  • 10: ★New Album ★ Zas (Flow Advantage) - Φθορά: Ο Zas από Flow Advantage κυκλοφόρησε την "Φθορά", ένα album που περιέχει 14 κομμάτια, μιξαρισμένο και ηχογραφημένο από την Dope Beat Studios.

  • 09: ★ New Promo ★ Αναλλοίωτος - Τέτοιες στιγμές: Νέο κομμάτι από τον Αναλλοίωτο σε παραγωγή από Delusional sound, μιξαρισμένο και ηχογραφημένο από την Alcoholic Studios.


  • 07: ★ New Album ★ Salto Mortal - Σε έναν κόσμο φυλακής: Οι Salto Mortal κυκλοφόρησαν το νέο τους δίσκο, μια δουλειά που περιέχει 12 κομμάτια ηχογραφημένα και μιξαρισμένα από την DbFix, scratch από τον Qb Mix καθώς και συμμετοχή σε ένα κομμάτι από τον Μόνιμο Κάτοικο.

  • 06: ★ New Videoclip ★ Mr. Erbie feat. Low P. - From The Underground: O Mr. Erbie από τον Καναδά σε συμμετοχή από Low P. μας παρουσιάζουν το videoclip στο κομμάτι "From The Underground". Η παραγωγή του κομματιού από 69beats.

  • 05: ★ New Ep ★ Τάκι Τσαν - Σύστημα: Ο Τάκι Τσαν και η Ηχοκρατορία μας παρουσιάζουν "Το σύστημα". 3 νέα κομμάτια από τον Τάκη σε μουσική παραγωγή από τον Alex Kid One.

  • 04: ★ New Videoclip ★  Phyrosun - Το πύραμα: Ο φωτιάς κυκλοφόρησε το videoclip στο κομμάτι "Το πύραμα". Το beat του κομματιού, το έκανε ο Touter.

  • 03: ★ New Promo ★ Xray feat. Βέβηλος - Bitches!: Άλλη μια φορά που ο Νικήτας πρωτοπορεί με τον ήχο και το στύλ του, αυτή την φορά σε συνεργασία με τον Βέβηλο παρουσιάζουντας μας  το νέο τους κομμάτι με τίτλο "Bitches". Η παραγωγή... του Digital Monk.

  • 02: ★ New Videoclip ★ Μικρός Κλέφτης - Το μυστικό: Νέο videoclip από τον Μι Κάπα, αποκαλύπτοντας "το Μυστικό" του... Η παραγωγή, του ίδιου ενώ η μίξη και το mastering έγινε στο Los Angelos (Dj Stigma).

  • 01: ★ New Album Ραψωδός Φιλόλογος - Κελί 218: Άργησε αλλά τελικά άξιζε!! Ο ΡΦ, έσκασε επιτέλους το πολυσυζητημένο "Κελί 218". 16 κομμάτια ηχογραφημένα και μιξαρισμένα από τον Dj X-Lib και τον Λόγο Απειλή και σε μουσικές παραγωγές από Κριτή, Cisko Kid και Dj X-Lib, ενώ σε ένα κομμάτι συμμετέχει ο Marco Bartoli.

|  Hiphopisculture.blogspot.gr ©2014 |