Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

★ DOCUMENTARY► VICE - Η βιομηχανία της ραπ ★

Το VICE και ο ΑΝΤ1 μας παρουσιάζουν ένα πολύ χρήσιμο αρχείο για την εξέλιξη του ραπ στην Ελλάδα. Στο ντοκιμαντέρ συμμετέχουν ο Snik, ο Υποχθόνιος, ο 12ος πίθηκος, ο Τζαμάλ και άλλοι πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες της ραπ εγχώριας σκηνής. Την έρευνα και την παρουσίαση, έκανε ο Παύλος Τουμπέκης.

★ NEW ALBUM► J2F - ARIGATO ★


Νέα ολοκληρωμένη δουλειά από το Joker2Face (Styl Mo/Tsaki) με τίτλο "ARIGATO". 16 κομμάτια υπογεγραμένα μουσικά από τους Alleyway Rats, Nightgrin, Boris, Dj Omonoias, Newtrix, Πειρατής και Jessy Blue, σε περισσότερο trap ήχους από ότι μας έχουν συνηθίσει. Στο album συμμετέχουν ο Θύτης, ο Dj Stigma και η Inka. Την ηχοληψία του "Arigato" ανέλαβε ο Dj stigma στο Groundzero studio. 

★ NEW ALBUM► Iratus - Ωκεανοί ★


Ο Iratus, μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε με την πρόσφατη του δουλειά "Αγαπώ βαθυά μισώ βαθύτερα" μας παρουσιάζει το νέο του album με τίτλο "Ωκεανοί". 12 κομμάτια, παρόμοιου θα έλεγα ύφους με της προηγούμενης δουλειάς αφού το στύλ και η θεματολογία είναι σχεδόν ίδια. Θα μπορούσε κάποιος να πει οτί είναι η συνέχεια της προηγούμενης δουλειάς του.